E-mail Scheduler, Amy eller Andrew

Når du CC’er Scheduler@x.ai, Amy@x.ai eller Andrew@x.ai i en e-mail, kan du beskrive mødested, tid og deltager status (frivillig eller påkrævet) på et af de 55 sprog x.ai forstår.

Scheduler behandler din anmodning med det samme og sender en bekræftelses e-mail tilbage på engelsk for at sikre, at alle detaljerne er korrekte.

Hvis alt matcher din efterspørgsel kan du booke mødet ved at klikke på "Book it now!" fra bekræftelses e-mailen eller ved at svare "yes" på e-mailen. Hvis du vil lave ændringer, kan du klikke på "Update details" for at redigere møde detaljerne før vores Scheduling AI tager fat i dine gæster for at planlægge mødet.

Vores Scheduling AI læser ikke dine e-mails

Du kan inluderer vores Scheduling AI i en e-mail tråd når som helst i en samtale, men de reagerer kun på din oprindelige anmodning om at planlægge et møde. Dette betyder, at de ikke forstår eller reagerer på yderligere e-mails fra dig og dine gæster.

Send en Slack til Scheduler, Amy eller Andrew

Installer x.ai i Slack, og planlæg derefter møder fra enhver Slack-kanal med kommandoen /scheduler og @nævn dine gæster med møde detaljerne.

Du modtager en bekræftelse øjeblikkeligt, der kun er synlig for dig, med mulighederne for at planlægge mødet med de detaljer, der er foreslået af vores scheduling engine eller foretage opdateringer.

Jeg kan ikke finde bekræftelses e-mailen

Hvis du har mistet din bekræftelses-e-mail, kan du altid se en komplet liste over ubekræftede Ad hoc møde anmodninger på my.x.ai.

Brug af slash kommandoer til at planlægge et møde

Du kan "trigger" en af ​​dine brugerdefinerede møde skabeloner ved at skrive den som en "slash kommando" i en e-mail med Scheduler, Amy eller Andrew på CC. Når du opretter en mødeskabelon, angiver du triggeren (f.eks. /Demo), så den kan bruges via e-mail.

Vores Scheduling AI registrerer slash kommandoen og sender straks en e-mail til din gæst for at planlægge mødet. I e-mailen til dine gæst eller gæster tilbyder de tidsindstillinger, der svarer til din tilgængelighed og præferencer for den specifikke møde skabelon.

Når dine gæst eller gæster har bekræftet klokkeslættet, sender vores Scheduling AI invitationen til alle inklusive tid og sted.

Bemærk: Når du bruger en slash kommando, modtager du IKKE en bekræftelses-e-mail fra vores Scheduling AI, før de begynder at planlægge. Dette skyldes, at de allerede har instruktionerne fra din møde skabelon.